Chisinau

Tel/Fax: (022) 524096

Mob: (+373) 79 327 711

Email: salesagroavia@gmail.com

Balti

Tel/Fax: (231) 4-38-19

Mob: (+373) 79 962 396

Email: moldaeroservice@gmail.com

Servicii turism aerian

Astăzi, închirierea unui elicopter este o opțiune pe care ar trebui să o luați în considerare de fiecare dată cînd călătoriți, fie pentru afaceri, fie în scopuri turistice, divertisment. MOLDAEROSERVICE prestează servicii de zbor cu elicopterul d ezbor de  tip MI-2 (5 locuri) pentru zboruri de serviciu și agrement pe teritoriul Republicii Moldova.

Avantajele închirierii unui elicopter rezultă din faptul că 5-6 ore de condus se pot transforma în maxim 1.5 ore de zbor de asemenea va puteti administra planul de zbor în funcție de necesitățile Dvs.

Elicopterul este o alegere optimă, care salvează timp și bani, oferind totoadată servicii de înaltă calitate. Elicopterul, ca un mijloc de transport, oferă avantaje unice deoarece combină siguranță, comfortul, și eficiența. Pasagerii au posibilitate să fie debarcați în zone neaccesibile pentru celelalte tipuri de transport (ex. terestre).

Deasemenea oferim servicii de închiriere al elicopterului pe post de aerotaxi, zboruri pentru filmări și fotografie aeriană, teambuilding, vizionare de la a ltitudine a terenurilor și peisajelor turistice, acces locații izolate.

Elicopterele MI-2 dispun de:
Autonomie de zbor: 450 km;

Viteza de croazieră : 150 km/h;

2 motoare Klimov GTD-350;

Capacitate transportare: 5 pasageri.