Chisinau

Tel/Fax: (022) 524096

Mob: (+373) 79 327 711

Email: salesagroavia@gmail.com

Balti

Tel/Fax: (231) 4-38-19

Mob: (+373) 79 962 396

Email: moldaeroservice@gmail.com

Întâlnirea cu Ministerul Apărării

27 iul. 2019

Pe 24 iulie 2019, împreună cu  echipa Ministerului Apărării și a Statului Major General al Armatei Naționale, a avut loc o întâlnire cu reprezentanții Asociației Non-guvernamentale a ”Global Aviation Forum„ și Î.S. „Moldaeroservice”, cu care a discutat despre importanța strategică a aviației în Republica Moldova, situația actuală la acest capitol și metodele de dezvoltare a domeniului relevant, aspecte care sânt incluse în lista de priorități GAF.

Aceștia au discutat despre necesitatea lansării unui program care prevede utilizarea aeronavelor de stat pentru a furniza servicii de transport aerian în interesul autorităților de stat din Republica Moldova, pentru a-și îndeplini sarcinile specifice, cu un grad ridicat de eficiență și răspuns, folosind aeronavele statului.

În consecință, acest program va servi ca o soluție pe termen lung la nivel național și va contribui la concentrarea eforturilor bugetare, optimizarea costurilor și standardizarea operațiunilor aeriene pentru toate agențiile guvernamentale care necesită utilizarea platformelor aeriene. De asemenea, organizația intenționează să colaboreze împreună cu Ministerul Apărării pentru a instrui personalul aviației – ingineri, tehnicieni și piloți.

Departamentul Apărării salută inițiativele Asociației Global Aviation Forum

» и будет поддерживать реализацию проектов, продвигаемых GAF и ГП „Moldaeroservice”