Chisinau

Tel/Fax: (022) 524096

Mob: (+373) 79 327 711

Email: salesagroavia@gmail.com

Balti

Tel/Fax: (231) 4-38-19

Mob: (+373) 79 962 396

Email: moldaeroservice@gmail.com

Î.S. ”Moldaeroservice” a semnat memorandului de colaborare cu Asociația Aeronautică Română/ Institutul European de Aviație în domeniul pregătirii și instruirii personalului aeronautic

16 ian. 2020

Un Memorandum de colaborare a fost semnat astăzi la Chișinău, având ca principale obiective creșterea siguranței și securității aviației civile prin alinierea atât la standardele europene cât și cele internaționale, stabilirea și menținerea unui înalt nivel al siguranței aviației civile, promovarea calității serviciilor și sustenabilității în domeniul aviației civile precum și asigurarea cadrului optim pentru desfășurarea în siguranță a activităților prin pregătirea personalului aeronautic.

De asemenea, părțile au convenit să deruleze activități comune în vederea organizării instruirilor pentru experți, personalul navigant, controlori de trafic aerian, ingineri, tehnicieni și operatori de aeroport. Trainingurile vor putea fi realizate atât prin delegarea experților români în Republica Moldova, cât și prin primirea experților din Republica Moldova în România pentru misiuni de studiu și instruire.